Atreviu-vos a plantar cara als més de 150 desafiaments a contrarellotge que us proposa Nintendo World Championships: NES Edition per la Nintendo Switch. Poliu les vostres habilitats i descobriu si teniu el que s’ha de tenir per aconseguir la victòria definitiva en aquest títol que s’inspira, directament, en les clàssiques competicions americanes de Nintendo de la dècada dels 90. Sent un títol destinat a efectuar petites metes digitals per batre els vostres propis temps, l’objectiu màxim de l’aventura és establir el rècord personal per, tot seguit, superar les vostres pròpies capacitats i millorar la xifra temporal dins del mode per a un jugador. Aconseguir el primer superxampinyó de Super Mario Bros. a la velocitat del llamp, o engolir enemics a Kirby’s Adventure en el menor temps possible són, només, dos petits exemples dels desafiaments del títol, però en total, Nintendo World Championships: NES Edition disposa de proves inspirades en 13 videojocs de la consola clàssica: Super Mario Bros., The Legend of Zelda, Metroid, Donkey Kong, Kid Icarus, Super Mario Bros. 2, Excitebike, Ice Climber, Balloon Fight, Super Mario Bros. 3, Zelda II – The Adventure of Link, Super Mario Bros.: The Lost Levels i Kirby’s Adventure. Cal especificar, però, que aquests títols no són jugables completament (són petits fragments inconnexos), cosa que li resta molts punts de cara a ser quelcom de vital obtenció per l’híbrida de Nintendo (per un públic, potser, més casual, o que vagi buscant un element relativament sòlid com podia ser, per exemple, el Super Mario 3D All-Stars)  i que hi falten videojocs vitals per la comprensió històrica de l’esdeveniment, com són el Tetris, el Punch Out! o el Dr. Mario. Així i tot, podent-se considerar com el ‘successor espiritual’ d’aquells NES Remix que tant ens agraden, i amb una sèrie d’extres clarament enfocats al mode multijugador, és bona opció per qui cerqui aquella espurna de nostàlgia i la vulgui compartir amb la resta de jugadors d’arreu del món.

 

 

Dues són companyia, tres són multitud… i amb vuit es fa un campionat!

 

Reuniu fins a 7 persones més dins del mode Festa (el multijugador local) per enfrontar-vos als desafiaments individualment o en sets temàtics. No cal que domineu cap joc al complet ni que sigueu experts en la matèria digital: qualsevol persona es pot alçar amb la victòria i aixecar el títol de campió de Nintendo, si és capaç de superar aquests desafiaments! Però si el que us agrada de veritat és plantar cara al món sencer, i gràcies a les possibilitats de connexió del Nintendo Switch Online, podreu competir contra persones de tot el globus a través del campionat mundial. Participa en els cinc reptes setmanals i procureu completar-los en el menor temps possible. Qui sap! Potser us arribeu a convertir en la persona més ràpida entre tots els participants setmanals! Un altre dels modes destacats d’aquest títol és l’anomenat «campionat de Supervivència», on haureu de competir contra els fantasmes d’altres jugadors al llarg de tres rondes, i on només la meitat de jugadors es classificaran per a la següent ronda, així que assegureu-vos d’estar entre els més ràpids per aconseguir la victòria! De mica en mica, i mentre aneu jugant i gaudint d’aquest Nintendo World Championships: NES Edition, anireu aconseguint monedes en els diferents modes de joc, que s’utilitzaran per desbloquejar icones de jugador per al vostre perfil, i el qual podreu complementar, també, amb insígnies especials que obtindreu en completar diferents objectius. Demostreu la passió pel món retro amb tot l’estil possible!

 

 

 

Nintendo World Championships: NES Edition està disponible a la Nintendo Switch des del 18/07/24 en format digital (29,99 euros) i en format físic en una edició especial exclusiva de la My Nintendo Store (59,99 euros).