The Kindeman Remedy

El Dr. Carl Kindeman ho ha perdut tot. Rebutjat i odiat per la comunitat mèdica pels seus mètodes “poc ortodoxos”, ha acceptat un treball menyspreable en una espantosa presó.

Tot i això, Carl no es rendeix. Aquí podreu curar la seva danyada reputació. Aquí ningú no podrà assabentar-se dels seus vils experiments.

Accepta el camí de la Bèstia

El Dr. Kindeman està disposat a fer qualsevol cosa per restaurar la seva reputació.

Fes el que et vingui de gust amb els presos: deixa’ls morir rostits entre udols a la cadira elèctrica o salva’ls… per poder utilitzar-los després en les teves investigacions. Fondre la medul·la dels seus ossos, obre’ls els budells o pica’ls sense més ni més fins que es morin: tu ets el geni, ells només són els teus inermes conillets d’índies.

Ser el dolent senti bé, però… tens l’estómac per acceptar-ho?

Galeno, dirigiu els vostres laboratoris

Ningú va dir que ser un metge malvat fos senzill: millora i utilitza vuit sales diferents; gestiona els teus recursos; experimenta amb verins, medicaments i materials perillosos, i realitza assaigs clínics secrets. És molt per dirigir, però no estaràs sol. La Monja Anna hi serà sempre per servir-te obedientment. Disposada a fer allò que el doctor ordeni.

Una bogeria amb múltiples finals

Una història fosca, plena de personatges complexos per donar profunditat a una truculenta experiència que planteja dilemes morals pertorbadors i ens mostra l’altra banda del Mal: ​​la humanitat.

Els finals múltiples i els esdeveniments que es poden desbloquejar fan d’aquest joc una experiència rejugable i posa el destí de l’Anna i el Carl en mans dels jugadors. De tu depèn el seu èxit o desgràcia.

Disponible a:

Desenvolupadora:Troglobytes Games
Editora: 3D Realms
Consola: Nintendo Switch
Data de publicació: 11-04-2024
Gènere: Simulació
PEGI: 18