Rebel Transmute

Obre’t camí a través d’un planeta hostil a Rebel Transmute, una epopeia d’acció i exploració en 2D. Encarna Moon Mikono mentre explores, reprogrames les teves habilitats, t’enfrontes a recaragolats experiments de ciència-ficció, et rebel·les contra els colonitzadors i busques la teva mare perduda.

En aquest metroidvania modern encarnes Moon Mikono, una desballestadora espacial convertida en aventurera que té la missió de descobrir el veritable destí de la seva mare desapareguda.

Per dur a terme aquesta missió a la teva manera, canviaràs les millores Moon per adaptar-les al teu estil de joc. Agressiu i cobejós? Inquisitiu i cautelós? Potser només vols un exèrcit de criatures amistoses. Amb més de 50 millores úniques, Rebel Transmute et permet jugar una aventura clàssica de ciència-ficció a la teva manera.

L’extens món de Rebel Transmute és ple de vistes impressionants: des de la vibrant vegetació d’Overgrowth, passant pels esculls fluorescents de la Fissura de Coral, fins a la superfície esquitxada de vidres brillants.

Característiques:

  • Enfronta’t a més de 80 enemics únics ia més de 10 grans caps.
  • Descobreix habilitats que canvien el joc.
  • Millora el teu estil de joc amb 48 millores opcionals.
  • Un píxel-art únic.
Disponible a:

Desenvolupadora: Evan Tor Games
Editora: JanduSoft
Consola: Nintendo Switch
Data de publicació: 14-03-2024
Gènere: Plataformes, Aventura, Trets, Acció
PEGI: 12