Membal

Benvingut a Membal: La teva Ciutat, La teva Memòria!

Submergeix-te en un món encantador on la reconstrucció d’una ciutat va agafats de la mà amb la cura de la teva ment. A Membal, t’embarcaràs en una aventura única, plena de diversió adorable i desafiaments mentals gratificants.

La teva Aventura Personal:

– Construeix i Fes Créixer la teva Ciutat: Alguna vegada vas somiar ser l’arquitecte del teu propi poble? A Membal, és possible! Reconstrueix des de zero i fes créixer la teva ciutat pas a pas, convertint-la en un lloc vibrant i acollidor pels seus habitants.

– 140+ Veïns Animals Únics: Descobreix una comunitat diversa i entranyable de personatges peluts, escamosos i emplomats. Cadascú té la seva pròpia personalitat i habilitats especials. Convida’ls a la teva ciutat i connecta’t amb les seves històries úniques!

– Decora i Expressa el teu Estil: Fes brillar la teva creativitat decorant el teu poble al teu gust. A més, personalitza el teu avatar amb una varietat de vestits, pentinats i fons de pantalla pel teu mòbil. Desbloqueja nous elements a mesura que avances en el joc!

Desenvolupa la teva Ment Jugant:

– Minijocs que Entretenen i Ajuden: Més de 25 minijocs acuradament dissenyats per mantenir la teva ment activa. Des de desafiaments visuals fins a proves de memòria a llarg termini, cada joc és una oportunitat per aprendre i millorar!

– Enforteix la teva Memòria, Enriqueix la teva Vida: A Membal, l’entrenament de memòria va més enllà dels jocs: és una eina poderosa per enfortir la ment. La memòria és invaluable a la vida diària, i millorar-la no només és divertit, sinó que també beneficia persones de totes les edats i és especialment rellevant per a aquells que busquen mantenir la seva agudesa mental! Jugar a jocs de memòria també pot ajudar en casos dAlzheimer. Els desafiaments de memòria han estat acuradament dissenyats per oferir una experiència beneficiosa i agradable per a tots els jugadors.

– Desafiaments que et motiven: Supera 60 desafiaments únics i desbloqueja èxits que marcaran el teu progrés i destresa en el joc. Demostra la teva habilitat i completa cada objectiu per convertir-te en un mestre de la memòria a Membal!

Context:

Soc Goca i soc un desenvolupador independent de Barcelona. El meu nou videojoc Membal és un joc tranquil, ple d’animals adorables i fet amb l’objectiu d’entrenar la memòria mentre et diverteixes construint un petit poble.

Aquest joc és realment important per a mi perquè la idea d’un joc d’entrenament de memòria va sorgir quan tenia uns 16 anys i la meva tieta va ser diagnosticada amb Alzheimer. Volia crear un joc per ajudar-la i les persones amb problemes de memòria. Potser era ingenu i innocent, però estava realment centrat a fer-ho realitat. Aleshores vaig fer gairebé tot l’art, però no tenia els coneixements per programar-lo. Així que ara, després de 5 anys desenvolupant els meus propis jocs, vaig decidir finalment acabar-ho. Vaig haver de refer tot l’art, i finalment ho vaig poder fer realitat.

Lamentablement, la meva tieta va morir fa dos anys. Així que vaig decidir que aquest joc seria un homenatge a ella, i la vaig convertir en un dels personatges principals que ajuda el jugador. Espero que aquest joc pugui ajudar a gent que ho necessiti, i també els que vulguin millorar la seva memòria i mantenir la ment activa!

Desenvolupadora: Goca Games
Editora: Goca Games
Consola: Nintendo Switch
Data de publicació: 22-02-2024
Gènere: Aventura, Entrenament, Educatiu, Simulació
PEGI: 3

Disponible a: