Startup Company Console Edition

L’èxit de la teva empresa depèn de la teva capacitat per gestionar i administrar un lloc web. Has de desenvolupar i millorar les funcionalitats, mentre augmentes la capacitat d’allotjament i fas campanyes de màrqueting.

La ciutat us ofereix oficines de totes les mides i formes. Depèn de tu seleccionar el més adequat. És la teva feina organitzar i decorar l’oficina mentre mantens contents els teus empleats.

Els teus empleats són una part vital de l’èxit. A mesura que creixis, hauràs de continuar reclutant més persones. Amb el temps, els teus empleats començaran a exigir-te més a tu ia l’empresa. És la teva feina mantenir-los feliços, abans que els teus competidors els enviïn una oferta de feina que no puguin rebutjar!

No hi ha lloc web sense servidors estables i fiables. A mesura que el vostre lloc web atregui més trànsit, haureu de passar de servidors virtuals al vostre propi centre d’allotjament amb totes les funcions.

L’objectiu és obvi: convertir-se en el lloc web més gran de la indústria. Depèn de tu si vols comprar i fusionar els teus competidors o superar-los fins que tanquin!

Característiques:

  • Administrar una web
  • Dissenyar oficines
  • Gestionar empleats
  • Configurar servidors
Disponible a:

Desenvolupadora: Hovgaard Games
Editora: 2Awesome Studio
Consola: Nintendo Switch
Data de publicació: 26-01-2023
Gènere: Estratègia, Simulació
PEGI: 3